Announcement

Collapse
No announcement yet.

voi8eiaaaaaaaaa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• voi8eiaaaaaaaaa

re kopelia enna 8elw lii voi8eia giati elisan ta nevra mou!!!!

to UT pou prospa8w na stisw e pisw pou router.

sto config -> admin-> public address 8elw na tou valw manual address alla jino to port pou zita pio akrivws eni???
    Last edited by giannnis; 07-20-2010, 10:52 PM.

afisto opos einai 444, o skopos einai na kameis port forward pou to ifistameno sou router gia na mporeis eksoterika na kamneis managed to UT. einai router i transparent mode pou to evales?

Comment

router. alla pio port akrives ennoei? by default eixe tin prwti epilogi "Use External IP address"

vallei mou to 443 port, en ok?

Comment

an eheis public ip sti external card sou afineis to opos einai, an omos ehis private ip epilegeis "Use Manually Specified IP" me manual port gia na mporeis na kaneis connect eksoterika pano sto UT afou kaneis port forward rule sto router sou pou einai pmprosta apo to UT. entomataxi dosmou parapano info, pio einai akrivos to provlima sou? ti theleis na kameis?

Comment

exw private ip gia to externalk exw to rule sto router. to provlima itan oti o vpn client en emporouse na enw8ei. sto address pool evala tou kai to udp port kai en m edoulefke ospou eida to manual specified ip. twra "logika" prepei na doule4ei, alla enan enta3i me to 443 port?

Comment

an eheis UT na kanei VPN prepei na kameis kai port forward to port 1194, otse etsi na erkete o client na xtypa pano sto UT. to port sto administration einai gia administration purposes mono, oti alla services prepei na ta anoikseis (port forward) gia na perasoun, miloume panta otan o UT den einai o protos router alla o deuteros pros ta ekso.

Comment

t ennoeis na kamw port forward to 1194? to 1194 evala to sto UDP sto openvpn-> advance

Comment

oraia, na paeis tora sto router sou pou ehei mporsta pou to UT kai na tou diloseis sta firewall rules oti erkete se 1194 -> port forward sto private ip tou UT.

Comment

ekama to jino re, to provlima itan me ton vpn client, pou mes to configuration file p epiane me email ishe tou to private ip tou external. je aman evales to public ip, tou router dld pou e piso p jino to private ip, en enwnetoun alla efkenes pas sto web interface tou UT. twra elpizw na doule4ei...

Comment

en enwnete, en exw idea giati... kamia idea??

Comment

ekama attached ta apotelesmata tou Packet Test. Opws fenete e ftanei tpt ston UT.

Comment

Working...
                      X
                      😀
                      🥰
                      🤢
                      😎
                      😡
                      👍
                      👎