Announcement

Collapse
No announcement yet.

Greek

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το έχω εγκαταστήση σαν dedicated router και έχουμε περίπου 60 χρήστες αυτη την στιγμή. Το καλοκαίρι θα είναι πολυ μεγαλύτερος ο αριθμός (περίπου 200).

Comment

Originally posted by jameira View Post
      Πρόσεχε το τέρας vasiloui.
      Πέρα της πλάκας όμως οι 20 χρήστες μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν 50 και 100.
      Επίσης εκτός από τους φυσικούς χρήστες μην ξεχνάς ότι και οι servers πιάνονται για χρήστες (τουλάχιστον σε ότι αφορά το firewall).

teras enow file san mixani apo ti sou prosferoi, oso gia tous xristes ne sifwnw mazi sou

Comment

Γεια σας παλικάρια και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω από όλα.

Είμαι ο Στράτος και έχω μια μικρή εταιρεία λύσεων πληροφορικής στην Σύρο (στις Κυκλάδες). Δούλευα μέχρι πρόσφατα με IPCOP αλλά τώρα ξεκινάω να το γυρίζω σε untangle. Έχω κάνει μόνο δοκιμές και από το νέο έτος θα ξεκινήσω εγκαταστάσεις σε πελάτες (μικρές επιχειρήσεις 5-10 χρήστες).

Comment

just coming

Dear forum moderators and our Greek community members,

My name is michalis backolas, 42 years old working as electronic / engineer in a Company in athens, also like programming in Java, C++, PHP, MySQL, trying apache servers, working also with security distros and scenarios in my 11 computers private LAN, almost with linux distros like Debian GNU-Linux, OpenSuse, Fedora, and some times solaris 10.
          I am coming in untangle family....after 7 years living with SmoothWall fireWall. (still has 2 firewalls in my private network...)

Reading as many threads and posts i can, looking for find as many informations for untangle in internet, i find very special reviews from many persons, magazines and others..

Finally...

I believe, i have a CLEAR VIEW, and a very good reason to ''upgrade'' to untangle, and suggested also to any company or friends of me, to try it out.

This is a small piece of info for me, and for my new choice...untangle!!

More 'news' after installation....

Thanks again!

Comment

bravo , etsi etsi
            na vlepoume olo kai pio pollous Ellines & Kyprious sta Forums.
            ehei kairo na dw edwmesa ti ginete.
            thanks PeNGuiN
            Yia se olous ore Palikaria

Comment

Καλημέρα σε όλους από Αθήνα αλλος ενας στην λιστ&#

Καλημέρα σε όλους από Αθήνα

Και εδώ και χρόνια δουλεύω με IPCOp σε διαφορες εταιρειες και λέω να τα ξηλώσω και να βάλω το UT το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα χρειαστώ upgrade στα μηχανήματα διότι το IPCOP απαιτεί λιγότερα από το UT.
              To έχω 5 μέρες πάνω σε test PC και το ψάχνω.
              Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος .
              Έχω μόνο μια απορία που να είμαι ειλικρινής δε το έχω ψάξει σε βάθος ακόμη
              Ποια είναι η έκδοση re-router και τι ακριβώς κάνει σε σχέση με τον dedicated που δουλεύω εδώ και καιρό και με το IPCOP.

Καλή συνέχεια σε όλους μας.

Comment

Καλησπέρα σε όλους...

sugi,
                αν 'δώσεις' στο Google ''untangle re-routing'' θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα.

Δυστυχώς όμως, το 'σύστημα' εδώ θέλει να συμπληρώσω 5 posts για να μπορέσω να συμπεριλάβω links and images, που είναι κι ο λόγος που σε παραπέμπω εκεί.

Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να πω καλή συνέχεια σε όλους μας, και προπάντων ν αδειάσω λίγο απο...'κώδικα' ώστε να καταφέρω επιτέλους να βρώ χρόνο να το στήσω, και να μιλώ απο...'μέσα'!
                Last edited by aeolos; 03-06-2009, 02:37 PM.

Comment

Καλησπέρα και από μένα.
                  Είμαι ο Γιάννης και χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο πρόγραμμα στην εταιρία που δουλεύω περίπου 10 μέρες.
                  Είναι ευκολόχρηστο και κάνει οτι ήθελα (Web Filtering) και ακόμα περισσότερα.
                  Ακόμα είμαι σε φάση που το ψάχνω για να το ρυθμίσω όσο καλύτερα γίνεται και προς το παρόν παίζω με το firewall.

Comment

Καλημέρα σας

και εγώ Γιάννης απο Αθήνα και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα στη δουλειά.

Δυστυχώς όμως προς το παρόν έχω προβλήματα στη λειτουργία του.

Αρχικά προσπάθησα να το στήσω σε ένα μηχάνημα AMD 1000mhz με 512ram πίσω απο το switch. Δεν μπορούσε να σηκωσει την κίνηση και μπλόκαρε το δίκτυο και έτσι το απενεργοποίησα.

Η 2η προσπάθεια αφορούσε την εγκατάσταση του rerouter σε ένα μηχάνημα που είναι 3ghz με 4gb ram και 200mbps NIC (2x) αλλά τρέχει παράλληλα web server,dns και web server.

Μέχρι τα 2mbps κίνηση δεν υπάρχει πρόβλημα. Απο εκεί και πάνω όμως η απόδοση του δικτύου γίνεται διακοπτώμενη.

Ακόμα και απενεργοποιώντας όλα τα modules έχω το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζετε που μπορεί να οφείλεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χάρηκα που βρήκα και ελληνικό παράρτημα στο forum.

Comment

Ellinopsixos edo apo Athina IT

Comment

Θρασύβουλος από Αθήνα (στην διαδικασία για εγκατάσταση του Untangle σε πελάτη μας με Load Balancing / Fail Over μεταξύ 3 ADSL γραμμών

Comment

Working...
                        X
                        😀
                        🥰
                        🤢
                        😎
                        😡
                        👍
                        👎