Announcement

Collapse
No announcement yet.

Untangle Remote

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Untangle Remote

windowsdaki gibi (remote desktop gibi) untangle box a baglanabilirmiyim. nasil baglanabilirim. sshla ya da web interfacesinden bahsetmiyorum...

Benim Windows PC'de remote desktop'u ayarladim, Windows PC'sine baglanip browser'i kullanarak Untangle'i kullaniyorum.

Comment

browser yardimiyla untangle nin ip adresi ile baglanilabiliyor. benim yapmak istedigim windowsta baska bir bilgisayari onume aldigim gibi untangle box i da almak istiyrum.

Comment

Sanallaştırma kullanıyorsan olabilir ama değilse RDP bağlantısı yapamazsın Internet explorer veya benzeri browser ile bağlanabilirsin

Comment

Originally posted by savasya View Post
          browser yardimiyla untangle nin ip adresi ile baglanilabiliyor. benim yapmak istedigim windowsta baska bir bilgisayari onume aldigim gibi untangle box i da almak istiyrum.
          Böyle bir şeye neden ihtiyacın olsun ki?? Untangle'ın ekranına ulaşsan bile sana ne faydası olacak? Browser üzerinden ulaşarak ayarlarını zaten değiştirebiliyorsun. Yada ssh olarak bağlanıp istediğin gibi hükmedebiliyorsun. Uzak masaüstü gibi bir bağlantıyı neden kullanmak istersin?

Comment

Working...
          X
          😀
          🥰
          🤢
          😎
          😡
          👍
          👎