Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kurulum hatası.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kurulum hatası.

Merhabalar.
    Untangle Lite sürümünün ISO dosyasını indirdim CD den sıfır diske kurulum yapmak istiyorum ama bir noktada hata verip bilgisayar komple kapanıyor.

En son gördüğüm hata invalind argument gibisinden bir hataydı.

4 çeşit kurulum tipinin hepsini denedim ama sonuç hep aynı
    Expert kurulumda 460 tane dosya kopyaladıktan sonra bu hatayı alıyorum.

P4 3 GHZ işlemci
    40 GB disk
    1 GB DDR2 Ram var.

Ethernetin 1. si Onboard VIA
    Ethernetin 2. si TP-LINK

kurulumu mu eksik yada hatalı yapıyorum diyeceğim ama hatalı yapılacak extra bir şey de yok ileri ileri diyorsun sadece

Bursada ikamet ediyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa destek talebim olacak.

0505 532 48 62 Cep numaram istediğiniz saat arayabilirsiniz.
    Gerekli destek için maddi talep te olursa sorun değil. Bilginize.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Bununla ilgili ayni hatayi bende almistim. Cd ler , Cd suruculeri Diskler kasa . Ama gordum ki hata ne CD de , ne donanimda. Hata cekmis oldugum ISO dosyasindaydi. Cekilen ISO dosyasini download manager programlarindan birisi ile cekmistim. İnatla ISO larida ayni yontemle cektim.

Birsekilde ISO yu download manager kullanmadan tek session ile cektim. yani direk explorer veya firefox download ettim.

Sorun kalmamisti ...
    Dogan Sahin
    www.dozteknoloji.com
    www.antivirusal.com

Comment

Originally posted by dogan.sahin View Post
      Bununla ilgili ayni hatayi bende almistim. Cd ler , Cd suruculeri Diskler kasa . Ama gordum ki hata ne CD de , ne donanimda. Hata cekmis oldugum ISO dosyasindaydi. Cekilen ISO dosyasini download manager programlarindan birisi ile cekmistim. İnatla ISO larida ayni yontemle cektim.

Birsekilde ISO yu download manager kullanmadan tek session ile cektim. yani direk explorer veya firefox download ettim.

Sorun kalmamisti ...
      İlginç bir sorun. Ben daha önce karşılaşmadım ama benim ilk aklıma gelen cd sürücüde problem olabileceği idi. Ama dediğin gibi bazen çektiğin iso dosyasında sorun olabiliyor. Yine de şunu söyleyeyim; ben download manager gibi bir programla çektim ve sorun yaşamadım.

Comment

Working...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎